10 Perfect Sex Positions For Pegging Your Man

 paddles !
frontpage ://www.youtube.com/watch?v=rxdTQoZMUms

10 perfecte seksposities om uw man vast te pinnen


  • “Geloof het of niet, veel mannen begunstigen deze plaats voor pegging ten gevolge van ze zullen volledig access jou (gezicht en borsten) naast hun eigen penis om te aaien door de actie . Het uitzicht is niet ook gevaarlijk beide , “zegt Dr. Kat Van Kirk, een gelicentieerd huwelijk en sex therapeut. The Tantalizing Ways To Use A Blindfold During Sex
  • Beide je entry naar de penis in de positie , ook .
  • Hij kan control de diepte en het ritme wanneer u relaxen en alles opnemen.
  • “Deze positie omvat omvat een diepere penetratie en aangezien zult u mogelijk kunnen ‘t’ feel ‘ de binnenkant van hem al ong met uw strap-on, zult u willen zorg hij is spreekt wat en niet “, zegt Dr. Kat.

Deze place offers ook een goede borst en penis access . Deze place is eerder like de basic cowgirl maar met rollen omgedraaid. “Met hem sexy stocking fillers , hij is in control en may ride it hoe het voelt beste voor hem. Deze positie ook staat gemakkelijke toegang tot de penis voor extra stimulatie, “zegt Tristan Weedmark van We -Uitstraling. “Deze plaats efest imr 18650 3000mah 35a batterij met platte bovenkant doet bevatten diepere penetratie en omdat je kunt t ‘ echt feel’ the inside van hem samen met je strap-on, u zult willen zorg ervoor hij is communiceert wat is en werkt niet werkt “, zegt Dr. Kat.
https://www .youtube.com / watch v = wCDTLoJdkf4

7 sexposities koppelen (voor degenen die Sh * t KINKY willen behouden)


“Geloof het of niet, veel mannen kiezen deze positie voor pegging ten gevolge van zij zullen absoluut entry jij (gezicht en borsten) evenals hun eigen penis om te aaien in de cursus id frutopia suikervrij waterbasis aardbeienseks glijmiddel 30 ml van de actie . De weergave is niet ook gevaarlijk beide “, zegt Dr. Kat Van Kirk, een gelicentieerd huwelijk en geslachtsgemeenschap therapeut. Hij kan management de diepte en het ritme terwijl u relaxen en alles opnemen.
https: //www.youtube.com/watch? v = 7uln5wSbcRY